Apple vydal 2. beta verzi iOS a iPadOS 13.4, watchOS 6.2, tvOS 13.4 a macOS Catalina 10.15.4 vývojářům. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat.



iOS a ‌iPadOS‌ 13.4 jsou hlavní aktualizace, které přinášejí několik významných nových funkcí pro iPhone a iPad. V aplikaci Mail je k dispozici nový panel nástrojů, k dispozici je sdílení iCloud složek, devět nových Memoji a Animoji a spoustu dalšího. watchOS 6.2 zavádí podporu pro nákupy v aplikaci, což vývojářům umožní vytvářet a prodávat aplikace pro Apple Watch, které nabízejí možnosti nákupu v aplikaci a předplatné. tvOS 13.4 přináší některé drobné změny, které zefektivňují vzhled rozhraní aplikace TV, a navíc zavádí integraci rodinného sdílení, takže uživatelé mohou přistupovat k obsahu iTunes, aniž by museli opustit aplikaci. Všechny nové beta verze se zaměřují pravděpodobně spíše na opravy chyb a zabezpečení, než na nové funkce.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com