Začátkem října vzali Lisa a Jacob Troyer svou dceru Sophii na týdenní cestu do Disney Worldu, aby jí splnili sen. Prožili krásný týden, jaký si může každé malé dítě přát. Ovšem jeden ne příliš zábavný okamžik zažili poslední večer.



Poté, co se zúčastnila Not-Scary Halloween Party, čekala Lisa na odjezd poblíž Seven Seas. Při čekání jí vypadl zcela nový iPhone 11 přímo do Seven Seas, malého jezera před Magic Kingdom, kde Disney provozuje vodní dopravu. Když iPhone klesal na dno jezera, bylo pozdě v noci a Lisa si byla jistá, že šance na získání iPhonu zpět, je velmi malá. „Byla jsem naštvaná, že jsem ztratila telefon, a obrázky, které jsem pořídila ten večer na Disney’s Halloween party, která byla hlavní událostí naší cesty,“ řekla Lisa. Následující den poskytla Lisa své kontaktní informace zaměstnankyni Disney World, která ji informovala, že v resortu je tým potápěčů, kteří často nacházejí ztracené zboží.

Lisa dostala po návratu do Montany nový telefon. Téměř o dva měsíce později přijala několik zmeškaných hovorů z oblasti Orlanda. Zjistila, že Disney našel její telefon a přestože byl nějakou dobu ve vodě, zařízení bylo cela funkční. „Dokázala jsem získat všechny obrázky a kromě nějakého písku v pouzdru a několik řas se zdá v pořádku,“ řekla s tím, že zařízení bylo pouze chráněno tenkým silikonovým pouzdrem. Lisa napsala e-mail generálnímu řediteli Apple Timu Cookovi, který jí poděkoval za sdílení příběhu.