Zprávy naznačují, že by Apple mohl vydat iPhone 9 nebo iPhone SE 2 již příští měsíc. Pokud zvažujete koupi nového iPhonu, měli byste tedy počkat, nebo si zakoupit iPhone již nyní?



Očekává se, že iPhone 9 bude obsahovat 4,7palcový displej a design téměř totožný jako iPhone 8 s Home Button. Bude také obsahovat nový čip A13 Bionic. Pokud jde o to, kolik by měl stát, pár zpráv navrhlo počáteční cenu 399 dolarů.

Pokud uvažujete o koupi iPhone 11

Neexistuje žádný důvod proč čekat. iPhone 11 a iPhone 11 Pro jsou špičkové telefony, takže pokud máte v plánu zakoupit jeden z nich, pravděpodobně vás nebude lákat levnější alternativa, která nebude obsahovat nejnovější a nejlepší design a funkce.

Pokud uvažujete o koupi iPhone 8

Apple stále prodává iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Jak jsme již vysvětlili, iPhone 9 bude v podstatě přímým nástupcem iPhone 8. Očekává se, že design bude prakticky totožný, přičemž oba budou mít 4,7palcový displej a Home Button. Takže pokud uvažujete o koupi iPhone 8, měli byste pravděpodobně počkat, až Apple vydá iPhone 9. iPhone 9 bude stát pouhých 399 dolarů za 64 GB úložného prostoru a bude obsahovat mnohem výkonnější čip A13.