Modulární nabíjecí systém Scosche BaseLynx si můžete přizpůsobit pro nabíjení všech vašich zařízení, které potřebujete, včetně iPhonu, iPadu, Apple Watch, AirPods a dokonce i MacBooků.



BaseLynx vám umožní nabíjet více než deset zařízení najednou a snadno jej lze nakonfigurovat. Nabíječky pro více zařízení v posledních několika letech zaplavily trh a pro společnosti je stále obtížnější vytvořit produkt, který vyniká. Společnost Scosche tuto výzvu přijala a vytvořila jedinečný modulární nabíjecí systém BaseLynx.

Specifikace modulárního systému BaseLynx

  • Bezdrátová nabíjecí podložka (výstup 10 W)
  • Nabíječka pro Apple Watch
  • Nabíjecí stanice Vert (s 1x 18 W USB-C PD a 2x 12 W USB-A)
  • EndCap s duálním portem (1x 18 W USB-C PD a 1x 12 W USB-A)
  • Qi-certifikováno
  • Jeden zdroj napájení (jedna zástrčka)

BaseLynx umožňuje uživatelům sestavit si přesně takovou nabíječku, jakou chtějí, ale mají také možnost ji postupem času měnit. Scosche používá bodový systém, aby věděl, kolik energie může poslat do kterého komponentu. V závislosti na konfiguraci byste mohli jedním systémem nabíjet přes deset zařízení.

BaseLynx je vyroben z několika různých materiálů, přičemž hlavní je plast, šedá tkanina na bezdrátové podložce a nabíječce pro Apple Watch a silikon nebo guma pro uchopení. Bezdrátová nabíjecí podložka má na přední straně jemnou bílou LED diodu, která označuje nabíjení a nabíjecí puk pro Apple Watch se může sklopit nebo postavit. Kromě bílé verze, která je exkluzivně k dispozici u Apple, je k dispozici také v černé barvě.

Změna konfigurace je snadná, stačí trochu zatáhnout za modul a oddělit jej. Můžete jej použít s tolika moduly, kolik vám systém dovolí.

Bezdrátová nabíjecí podložka má ten nejpevnější silikonový kroužek, a dokonce i bez pouzdra iPhone nesklouzl. Mezitím AirPods i AirPods Pro skvěle padnou doprostřed.

Nabíjecí stanice Vert dokáže nabít iPad (nebo dokonce 15palcový MacBook Pro). Z portu USB-C PD získáte pouze 18 W výstup, takže není ideální pro nabíjení MacBooku, když jej používáte, ale bylo by to skvělé pro nabíjení přes noc. Modulární nabíjecí systém Scosche BaseLynx zakoupíte na webové stránce Apple za 4 099 Kč.