Na iPhonu nelze uzamknout jednotlivé aplikace, což znamená, že pokud je zařízení odemčeno, může kdokoli získat přístup k vašim osobním fotografiím pouhým otevřením aplikace Fotky.



V dnešním článku si ukážeme, jak můžete fotografie skrýt. Upozorňujeme, že i když je skryjete, nebudou chráněny heslem. Každý, kdo používá iPhone a ví, jak skrýt fotografie, bude vědět, jak získat přístup k těmto fotografiím.

Jak skrýt fotografie a videa na iPhonu nebo iPadu

  • Otevřete aplikaci Fotky. Poté přejděte na fotku nebo video uvnitř alba, které chcete skrýt.
  • Otevřete fotografii/video, které chcete skrýt. V levém dolním rohu stiskněte ikonu Sdílet a na listu sdílení vyberte možnost Skrýt. Chcete-li skrýt více fotografií nebo videí najednou, musíte nejprve vyvolat list sdílení a poté vybrat fotografie/videa které chcete skrýt. Po výběru klepněte na tlačítko Skrýt. Opět budete muset potvrdit svůj výběr klepnutím na možnost Skrýt fotografii v dialogovém okně, které se objeví na obrazovce.
  • Chcete-li zobrazit skryté fotografie nebo videa, otevřete aplikaci Fotky a přejděte na kartu Alba. Přejděte úplně dolů a pod položkou Ostatní alba se zobrazí možnost Skrytá. Klepnutím na něj zobrazíte všechny skryté fotografie a videa.