Společnost Slickwraps, která vyrábí skiny pro zařízení Apple, jako jsou iPhone a Mac se potýká s hackerským útokem, díky kterému došlo k úniku informací o zákaznících, jako jsou jména a adresy.



Zprávy o úniku se objevily, když hackeři, kteří se dostali do databáze, rozeslali e-maily  více než 370 000 zákazníkům společnosti a informovali je o špatné bezpečnosti Slickwraps. Předtím byla společnost Slickwraps několikrát varována před zranitelnostmi výzkumným pracovníkem zabývajícím se bezpečností, který nyní odstranil všechny své tweety. Lynx informoval Slickwraps o těchto zranitelnostech a pokusil se v průběhu minulého týdne několikrát kontaktovat společnost. Ta jej ale ignorovala a dokonce jej na Twitteru zablokovala. Nyní společnost tuto záležitost okomentovala: „Neexistuje nic, čeho si ceníme více než důvěra našich uživatelů.“

„Celý náš obchodní model závisí na budování dlouhodobé důvěry se zákazníky, kteří se neustále vracejí. Oslovujeme vás, protože jsme udělali chybu týkající se vaší důvěry. 21. února jsme zjistili, že informace v některých z našich databází byly omylem zveřejněny prostřednictvím hackerského útoku. Během této dob do databází přistupovaly neoprávněné strany. Informace neobsahovaly hesla ani finanční údaje. Mezi tyto informace patřily jména, e-maily uživatelů a adresy.“ Slickwraps dále říká, že je mu to velmi líto a slibuje poučit se z této chyby. Dále doporučuje uživatelům resetovat hesla svého účtu a dávat pozor na všechny pokusy o phishing.