Společnost Twitch oznámila, že aplikace Twitch Studio je nyní k dispozici v otevřené beta verzi na Macu. Tento software vám usnadňuje přímý přenos živého vysílání přímo do Twitch.



Aplikace Twitch Studio byla vydána původně pouze pro Windows, ale nyní je k dispozici i na Macu. Podle společnosti je největší přednostní aplikace Twitch Studio její snadné použití. Otevřenou beta verzi Twitch Studio pro Mac si můžete zdarma stáhnout zde.

Hlavní funkce aplikace Twitch Studio:

  • Snadné nastavení: S průvodcem, automatickou detekcí hardwaru a doporučenými nastaveními získáte podrobné nastavení pro vysílání v nejlepší kvalitě. Vestavěná funkce pro zaznamenávání zvuku také umožňuje snadné sdílení zvuku z webového prohlížeče nebo počítače přímo do vašeho vysílání, není nutná žádná další konfigurace.
  • Twitch komunikace: Twitch Studio má vše, co potřebujete pro komunikaci s publikem, včetně vestavěných upozornění a chatu.
  • Přizpůsobení: Snadno si přizpůsobte vzhled pomocí různých rozvržení (jako je například rozložení webové kamery na celé obrazovce, které je ideální pro chatování s vašimi fanoušky), a přizpůsobte, jak vaše vysílání zní, přidáním zvukových zařízení.