Apple vydal watchOS 6.2.6, tvOS 13.4.6, macOS Catalina 10.15.5, iOS, iPadOS 13.5.1 a software pro HomePod pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete aktualizace nainstalovat na vaše zařízení.



tvOS 13.4.6 obsahuje bezpečnostní opravy a je doporučena všem uživatelům čtvrté a páté generace Apple TV. Také watchOS 6.2.6 obsahuje opravy zabezpečení a opravy chyb. Podle poznámek k vydání iOS a iPadOS 13.5.1 obsahuje důležité aktualizace zabezpečení a je doporučována všem uživatelům. Není jasné, jaké aktualizace obsahuje konkrétně, ale mohlo by to souviset s nástrojem pro jailbreak, který byl vydán minulý týden a údajně funguje na všech verzích iOS, včetně iOS 13.5. Doplňková aktualizace ‌macOS Catalina‌ 10.15.5 poskytuje důležité aktualizace zabezpečení a je doporučena všem uživatelům. Podle poznámek k aktualizaci řeší bezpečnostní chybu, která by mohla aplikaci umožnit spuštění libovolného škodlivého kódu.

 iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Catalina:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com