Japonský web Mac Otakara dnes sdílel sérii 3D maket řady iPhone 12 vytištěných na základě uniklých schémat a informací z dodavatelského řetězce společnosti Apple.



Společnost Apple by měla vydat čtyři nové iPhony‌: 5,4 palcový ‌iPhone 12‌, 6,1 palcový ‌iPhone 12‌, 6,1 palcový ‌iPhone 12‌ Pro a 6,7 ​​palcový ‌iPhone 12‌ Pro Max. Obrázky zobrazují všechny čtyři modely, i když se zdá, že zobrazuje spíše 6,5 palcový iPhone 12‌ Pro Max místo 6,7 palcový, o kterém se v minulosti mluvilo několikrát. Mac Otakara uvádí, že slot na SIM kartu, která byla v předchozích modelech na pravé straně zařízení, bude přesunuta na levou stranu pod tlačítkem hlasitosti.

Toto je zpráva, kterou jsme již slyšeli, a zdá se, že se jedná o změnu, kterou Apple dělá kvůli anténnímu modulu 5G, který budou obsahovat všechny nové iPhony. Zdá se, že iPhony mají na každé straně variabilní počet otvorů pro reproduktory a všechny budou i nadále vybaveny konektory Lightning. Některé z nových modelů ‌budou mít design ve stylu iPadu Pro s kovovým rámem, který má ploché hrany, což je výrazný odklon od současných modelů.