Udržování aktuální zálohy iPhonu nebo iPadu je nesmírně důležité, protože na těchto zařízeních každý den ukládáme ty nejdůležitější informace. A pokud se nechcete starat o dostupné cloudové úložiště, mohlo by se vám líbit zařízení AnyBackup.



AnyBackup je malé, ale výkonné zařízení. Nabízí připojení USB a Micro SD, takže můžete připojit externí jednotku pro snadné zálohování zařízení. Pracuje s kartami Micro SD s až 2 TB úložiště nebo s jakýmkoli USB flash diskem. Všechna data jsou uložena lokálně na připojené externí jednotce, takže k zálohování souborů nepotřebujete připojení k internetu. Jakmile připojíte AnyBackup k iPhonu nebo iPadu, automaticky se zazálohují všechna vaše data. Kopíruje vaše fotografie, videa, hudbu, kontakty, dokumenty z iCloudu a dokonce i soubory z aplikací třetích stran, jako jsou Disk Google, Google Fotky, EverNote a další.

Díky certifikaci Made for iPhone (MFi) má AnyBackup hlubokou integraci s iOS, aplikace se po připojení automaticky otevře a spustí se záloha. K uloženým datům lze kdykoli přistupovat prostřednictvím aplikace Home IQ Smart Controller, která ukládá vaše soubory a také je chrání heslem. Aplikaci lze nastavit tak, aby vyžadovala Touch ID nebo Face ID pro umožnění přístupu k souborům. Pokud potřebujete přistupovat k souborům na jiném zařízení, odpojte AnyBackup od aktuálního telefonu a připojte jej k libovolnému Macu, Windows PC, smartphonu nebo tabletu – dokonce i zařízení Android.