Společnost Belkin, známá svým sortimentem příslušenství pro zařízení Apple, nedávno vydala bezdrátovou nabíječku Boost Charge 3-in-1, která dokáže nabíjet iPhone, Apple Watch a AirPods najednou.



Bezdrátová nabíječka Boost Charge 3-in-1 je cenově dostupnější než většina ostatních bezdrátových nabíječek na trhu, k dispozici je v černé nebo bílé barvě a je vyrobena z plastu.

K dispozici je stojan pro nabíjení iPhonu, nabíjecí puk pro nabíjení Apple Watch a za ním místo pro nabíjení AirPods‌ nebo AirPods Pro. Mnoho dalších bezdrátových nabíječek 3 v 1 má dostatek prostoru pro nabíjení dvou iPhonů najednou, ale tento je navržen speciálně pro jeden ‌iPhone‌ a ‌AirPods‌. S nabíjecím prostorem pro AirPods hned za Apple Watch může nastat problém s několika řemínky, které jsou objemnější. Myslím, že toto bude mírným problémem pro každého, kdo má objemnější řemínek nebo pouzdro pro AirPods.

Nabíjecí stojan usnadňuje umístění ‌iPhonu, aniž by bylo nutné se ujistit, že je na správném místě pro zahájení nabíjení, což je často problém u těchto typů nabíječek. Kromě problému s místem když používáte objemnější řemínky, je nabíjecí prostor pro AirPods skvěle řešený, jelikož je ihned jasné, kam je máte uložit, aby se správně nabíjely.

Co se týče nabíjecího puku pro Apple Watch, funguje skvěle. Nabíjí Apple Watch také v režimu noční stolek. Na přední a boční straně nabíječky jsou malé LED diody, které vás informují, když je zapnuta a něco nabíjí a ze zadní strany vyčnívá jeden napájecí kabel. Tato světla nemohou být deaktivována a mohla by být v noci trochu rušivá. Jedná se o 7,5 W nabíječku, což není super rychlé. Je to skvělé řešení pro nabíjení přes noc nebo když potřebujete jen trochu energie, ale není to nejlepší řešení, když potřebujete nabít zařízení rychle. Nabíječku Belkin Boost Charge 3-in-1 zakoupíte na webové stránce společnosti za 120 dolarů.