Společnost Belkin dnes představila novou bezdrátovou nabíječku Boost Charge TrueFreedom Pro a nabíječku Boost Charge UV Sanitizer. V dnešním článku se na ně podíváme blíže.



TrueFreedom Pro umožňuje uživatelům umístit až dvě zařízení podporující Qi kdekoli na podložku a nabízí výkon 10 W pro každé zařízení současně. Nabíječka obsahuje 16 jednotlivých nabíjecích cívek, které inteligentně poskytují konzistentní napájení pro zařízení umístěné kdekoli na podložce. To znamená, že uživatelé nemusí pro zahájení nabíjení přesně umístit zařízení, stejně jako u mnoha jiných bezdrátových nabíječek. Má také dvě LED kontrolky indikující stav nabíjení.

Bezdrátová nabíječka UV Sanitizer redukuje až 99,99% bakterií pomocí dvou interních UV-C LED světel. Telefony a jiné drobné předměty lze bezpečně dezinfikovat umístěním do kompaktního zařízení. Společnost Belkin také přidala 10W bezdrátovou nabíječku do horní části pro nabíjení zařízení. Bezdrátová nabíječka TrueFreedom Pro je nyní k dispozici ke koupi u vybraných prodejců a brzy bude k dispozici v internetovém obchodě Belkin za 129,99 dolarů. Boost Charge UV Sanitizer je nyní k dispozici u vybraných prodejců a na webové stránce společnosti Belkin za 79,99 dolarů.