Již jsme mohli vidět několik recenzí HomePodu mini od novinářů a YouTuberů. Pohled samotných zákazníků je však také velmi důležitý a poskytuje nám pohled na to, jaký vlastně tento HomePod je.



Člen fóra MacRumors „boultonn“ uvedl, že HomePod mini je opravdu velmi malý, ale přesto přináší skvělý zvuk. Rovněž pochválil jednoduchý proces nastavení, stačí jej připojit, držet iPhone nebo iPad poblíž a postupovat podle pokynů na obrazovce. Britský vývojář Matt Cheetham uvedl, že kvalita zvuku je skvělá a tento názor sdílel také tokijský vývojář Enrico Pangan.

Samozřejmě, ne každý byl tak ohromen. Britský spisovatel Max Tatton-Brown nebyl příliš nadšený.

Britský designér a fotograf Oliur měl smíšený názor. Řekl, že HomePod mini má úžasnou kvalitu zvuku, ale dodal, že mu chybí basy, což podle něj dává smysl, protože je to malý reproduktor.

Minulý týden reportér KTLA Rich DeMuro testoval kvalitu zvuku reproduktorů HomePodu mini a Google Nest Audio, oba stojí stejně. Zatímco video není vhodný způsob pro srovnání zvuku, mnoho uživatelů, kteří video komentovali, tvrdilo, že HomePod mini má lepší zvuk.