Hledáte originální kryt na iPhone SE? Jde vám hlavně o jeho kvalitu a také o zajímavý design za dostupnou cenu? Takovýto kryt si můžete objednat už dnes! Bude z kvalitního silikonu a váš telefon před nárazem bezpečně ochrání. Na internetu se kryty nabízí v různém designovém ztvárnění, počínaje minimalistickým a konče pestrobarevným, například květinovým motivem.



Dobrý kryt vám ušetří tisíce korun za opravy!

IPhone není levná záležitost. Pokud se rozhodnete takový mobil vlastnit, rozhodně se vyplatí investovat do ochranného krytu. Proč? Pokud už se vám ho podařilo upustit na zem a zvedli jste jej zpět s rozbitým displejem, víte o čem mluvíme. Ochranna telefonu je důležitá, pokud si chcete ušetřit peníze za opravy a zároveň se chcete odlišit od ostatních.

Jsou lepší silikonové kryty nebo knížková pouzdra?

internet nabízí několik variant, jak si ochránit svůj mobil. Můžete najít například průhledné obaly z gumy a silikonu, nebo knížková pouzdra, které se otevírají bokem. Tato pouzdra jsou vyrobena z jemné kůže a zajistí ochranu mobilního telefonu z každé strany. Co se týče aktuálního trendu, nejvíce se prodávají klasické silikonové kryty se zesílenými rohy.

Jedinečný člověk, jedinečné pouzdro

Existuje celá řada krytů. Na webu můžete objevit sportovní, vodotěsné nebo extra odolné. Sportovní pouzdra se hodí hlavně pro vášnivé sportovce a pro všechny, kteří jsou neustále v pohybu. V této kategorii najdeme outdoorové obaly z polykarbonátu a s odnímatelným páskem na ruku. Většina z nich má protiskluzový povrch, takže se skvěle drží v ruce a mobil vám z ní jen tak nevypadne.

Kryty pro horolezce a dobrodruhy

Vodotěsné kryty nejsou pouze pro plavčíky. Určitě znáte historku, že někomu z Vašich známých spadl mobil například do záchodu. Pokud patříte mezi podobné smolaře, můžete si pořídit voděodolný obal z hliníku, který váš mobil utopit nenechá.

Rádi cestujete do přírody? Zdoláváte hory? Zaujmout Vás mohou superodolné kryty, které udrží Váš telefon v bezpečí i v těch extremnějších podmínkách. Takže pokud rádi skáčete Bungee jumping z mostu, nemusíte mít starou nerozbitnou Nokii, o které je známo, že přežije úplně všechno. Pouzdro Váš mobil ochrání, ať jste jací jste. Aktuálně jsou nejvíce žádaná pouzdra ISaprio, která telefon chrání po všech stranách a kryjí všechna tlačítka. Ať už máte sebevíc šílené nápady, určitě Vás některý zaujme.

Jaké typy krytů existují?

  • Klasické
  • Sportovní
  • Silikonové
  • Vodotěsné
  • Univerzální
  • Voděodolné
  • Super odolné

Po jakém designu toužíte?

Máte oblíbený motiv? Jste milovníci zvířat nebo barevných abstrakcí? Na internetu můžete najít i neonové kryty, které svítí. Co třeba nějaká ilustrace nebo motivy zamilovaných? Milujete rockovou hudbu?

Co takhle vlastní motiv?

Fantazii se meze opravdu nekladou. Můžete si také koupit originální kryt přímo od výrobce Apple. Většina z nich je však pouze jednobarevná. Pokud vás na webu nic neosloví a toužíte po vlastním designu, určitě najdete spoustu firem. Těm stačí poslat motiv a ony už se o vše postarají.

E-shopy nabízí bleskové doručení do dvou dnů!

Pouzdra a obaly najdete skoro v každém obchodě. Nicméně většinou mají omezený výběr. Takže je lepší si vybírat na internetu, kde je víc možností. Hodně e-shopů navíc nabízí bleskové doručení. Kryt můžete mít doma už do dvou dnů.