Společnost MacPaw, která stojí za aplikacemi jako je CleanMyMac X a Setapp, právě vydala aplikaci ClearVPN, jejiž cílem je zjednodušit používání VPN sítí na operačních systémech macOS, iOS, Android a PC.



„Již 12 let vyvíjíme inovativní software s vynikajícím designem a použitelností, který usnadňuje život uživatelům systémů macOS a iOS,“ říká Oleksandr Kosovan, generální ředitel a zakladatel společnosti MacPaw. „VPN sítě se staly nezbytností, protože nám přinesly klid, že jsou naše data v bezpečí. S rostoucí poptávkou po softwaru souvisejícím s ochranou osobních údajů jsme nadšeni, že můžeme uplatnit naše odborné znalosti a poskytnout snadno použitelné řešení pro bezpečnější procházení webu pro všechny.“ 

Díky čemu je ClearVPN jedinečný od ostatních poskytovatelů, je jeho technologie DynamicFlow, která automaticky analyzuje váš aktuální stav sítě a připojí vás k nejrychlejšímu nečinnému serveru, aby bylo možné připojení zabezpečit na základě toho, co plánujete dělat při používání VPN sítě. Díky Dynamic Flow se uživatelé mohou soustředit na procházení webu a nemusí se zabývat technickými podrobnosti, jako je výběr serverů. Aplikaci ClearVPN lze stáhnout na webové stránce společnosti s nákupem předplatného.