Patříte mezi šťastlivce, kterým už nový iPhone dorazil, nebo se chystáte na jeho nákup? Rozhodně nezapomeňte na pořádné tvrzené sklo, které vám může ušetřit spoustu starostí. Ať už jste sáhli po iPhonu 12 (Pro) či jedné z verzí Mini či Max, všechny telefony disponují skleněnou přední, ale i zadní částí. Riziko poškození je tedy opravdu veliké. Jak tedy nejlépe ochránit displej (přední část) před poškozením?



Tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini

Dokonale průhledné tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini je pouze 0,26 milimetru tenké. Žádným způsobem tak nesnižuje citlivost doteku, ani nenavyšuje hmotnost iPhonu. Velkou výhodou je také kompatibilita se všemi ochrannými kryty. Tím že tvrzené sklo nezasahuje až do krajů, můžete ho používat s jakýmkoliv ochranným krytem, aniž by kryt tvrzené sklo odlepoval. 

Slevový kód je: AN20

Velice snadná je i aplikace na displej. Tu zvládne rozhodně každý z pohodlí domova. Součástí balení s tvrzeným sklem jsou i čistící hadříky, kterými důkladně očistěte displej před aplikací. Nebudete-li si na nalepení věřit, můžete navštívit kamennou prodejnu Tvrzenýsklo.cz a nechat si sklo zdarma nalepit.

3D tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini

Pokud si potrpíte na dokonalosti, klasické tvrzené sklo nebude to pravé. Tím co hledáte bude rozhodně 3D tvrzené sklo. To pokrývá kompletně celý povrch displeje. Na povrchu je speciální oleophobická vrstva, zabraňující usazování nadměrného množství mastnoty a nečistot. 3D tvrzené sklo na iPhone 12 (Pro) / Max / Mini je pouze 0,3 milimetru tenké. Nenavyšuje tedy hmotnost iPhonu a nesnižuje citlivost doteku. Po nalepení ho na displeji skoro ani neuvidíte. Samozřejmě zůstává zachována plná funkčnost proximity senzoru, přední kamery i Face ID.

Slevový kód je: AN20

Nalepení na displej je mnohem snazší než u klasického tvrzeného skla. Přestože se sklo zdá jako dokonalé, má jeden menší nedostatek. Díky svým rozměrům nemusí být kompatibilní se všemi ochrannými kryty. Ideálním parťákem ke 3D tvrzenému sklu je rozhodně silikonový obal. Dokonale na sebe oba produkty zavazují a poskytují iPhonu jedinečnou ochranu.