Několik zákazníků již obdrželo AirPods Max a tak se na internetu objevují hands-on videa, která poskytují první pohled na to, jak reálně vypadají. Hodně recenzentů kritizovalo jejich vysokou cenu a tak se v dnešním článku podíváme na to, co za tuto cenu dostanete.



‌AirPods Max‌ mají hliníkové náušníky, které jsou příjemné na dotek se síťovanými polstrovanými polštářky a síťovanou čelenkou. Pokud jde o kvalitu zpracování, sluchátka vypadají a působí velmi kvalitně.

Nahoře je korunka Digital Crown, což je pěkná metoda ovládání, spolu s tlačítkem pro ovládání aktivního potlačení šumu. Tlačítka fungují dobře, ale chybí tlačítko pro zapnutí/vypnutí, protože neexistuje způsob, jak vypnout sluchátka. Po vyjmutí přejdou do pohotovostního režimu nebo do režimu s velmi nízkou spotřebou, když jsou vloženy do pouzdra, ale jinak není k dispozici žádná možnost vypnutí.

Když už mluvíme o pouzdru, není nijak výjimečné. Vypadá divně a vůbec nenabízí velkou ochranu, protože je vyrobeno z měkkého materiálu. Pouzdro nezakrývá čelenku a na spodní straně jsou také otvory, takže to není něco, co byste chtěli jen tak hodit do tašky s tak drahými sluchátky uvnitř. Pouzdro také nenabíjí sluchátka (k dispozici je kabel USB-C to Lightning) a je vyrobeno z inteligentního materiálu podobného krytu, který může přitahovat prach a nečistoty.

AirPods Max jsou pohodlné, i když jsou velmi těžké. Teleskopická ramena pro přizpůsobení jsou také příjemné a celkově sluchátka působí velmi kvalitně.

Mimochodem, polštáře jsou magnetické a dají se vyjmout, takže pokud si chcete koupit druhou sadu, až je Apple začne prodávat, můžete barvy kombinovat. Čelenka však není odnímatelná, takže polštáře jsou jedinou možností přizpůsobení. ‌AirPods Max‌ mají všechny stejné funkce, jaké mají ostatní AirPods‌, takže očekávejte rychlé párování, snadné vyměňování zařízení a dlouhý dosah Bluetooth. Mají adaptivní ekvalizér pro přizpůsobení zvuku a aktivní potlačení šumu. 

Pokud jde o kvalitu zvuku, zní skvěle, a to i při vysokých úrovních hlasitosti. V kombinaci s aktivním potlačením hluku je to skvělý zážitek, který zcela blokuje vnější svět. Výdrž baterie zatím není otestována, ale Apple říká, že AirPods Max‌ vydrží až 20 hodin. K dispozici je také funkce rychlého nabíjení, která vám po pěti minutách poskytne více než hodinovou výdrž baterie.