Po vydání AirPods Max tento týden společnost Apple sdílela řadu dokumentů podpory s užitečnými podrobnostmi o sluchátkách. Apple také sdílel několik užitečných tipů, jak začít s novou službou Fitness+.



Apple sdílel několik informací, jak funguje LED dioda na AirPods Max. Ve spodní části pravého sluchátka je malá LED dioda, která slouží více účelům. Pokud stisknete tlačítko pro regulaci šumu, když jsou vaše AirPods Max připojeny k napájení, dioda se rozsvítí zeleně, pokud zbývá více než 95% baterie, nebo oranžové, pokud zbývá méně než 95%. Pokud stisknete tlačítko pro ovládání šumu, když vaše AirPods Max nejsou připojeny k napájení, dioda se rozsvítí zeleně, pokud zbývá více než 15%, nebo oranžově, pokud zbývá méně než 15%. Pokud máte problémy s AirPods Max, můžete sluchátka restartovat stisknutím a podržením tlačítka pro ovládání šumu a korunky Digital Crown, dokud dioda nebude blikat oranžově.

AirPods Max můžete také resetovat na tovární nastavení a zrušit jejich spárování s účtem iCloud stisknutím a podržením tlačítka ovládání šumu a digitální korunky po dobu 15 sekund, dokud stavová kontrolka nezačne blikat oranžově a poté bíle. Apple potvrdil, že AirPods Max nejsou vodotěsné ani voděodolné, a doporučuje uživatelům, aby dávali pozor, aby do žádných otvorů nevnikla voda. Apple říká, že sluchátka lze čistit měkkým, suchým hadříkem, který nepouští vlákna, nebo je jemně otřít dezinfekčními ubrousky, ale ubrousky by se neměly používat na síťovanou část.