Apple vydal třetí beta verzi tvOS 14.3, watchOS 7.2, iOS 14.3 a iPadOS 14.3 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat na vaše zařízení.



watchOS 7.2 představuje novou funkci Cardio Fitness. Tato funkce měří maximální množství kyslíku, které je vaše tělo schopné během cvičení spotřebovat. Měření se provádí v průběhu času a Apple Watch jsou schopny odesílat oznámení, aby vás informovaly o výkyvech v hodnotě VO2 max. tvOS 14.3 se zaměřuje pravděpodobně na opravy chyb a vylepšení stability.

Nejvýznamnější změna v iOS 14.3 souvisí s iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Uživatelé těchto dvou modelů mohou nyní povolit režim ProRAW a pořizovat RAW snímky přímo v aplikaci Fotoaparát. Apple minulý měsíc představil formát ProRAW spolu s iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max a tehdy uvedla, že bude k dispozici prostřednictvím budoucí aktualizace softwaru. iOS 14.3 také umožňuje uživatelům aktualizovat firmware zařízení HomeKit prostřednictvím aplikace Domácnost.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com