Apple společně s novými iPhony představil také některé doplňky s MagSafe. V dnešním článku se podíváme na kožený návlek s MagSafe, který je k dispozici pro iPhone 12‌, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max a iPhone 12 mini, přičemž všechny stojí stejně.



Není to tradiční pouzdro a zakrývá přední a zadní část iPhonu, s výjimkou malého výřezu vpředu. K dispozici je v barvách baltsky modrý, citrusově růžový, sedlově hnědý a (PRODUCT) RED. Apple říká, že je vyroben ze speciálně vyčiněné evropské kůže, která je na dotek hebká, což je pravda.

Na spodní stranu koženého pouzdra se připevňuje šňůrka na krk, kterou lze použít k připojení návleku k tašce nebo kabelce, nebo jej lze nosit přes zápěstí. Když je kožený návlek držen nebo připevněn k tašce, je obráceně, takže je jen malé riziko náhodného vyklouznutí ‌iPhonu.

iPhone‌ pevně zapadne do koženého pouzdra. Uvnitř je také několik slotů na karty, což je užitečné. Dovnitř se vejdou dvě až tři karty, podobně jako u kožené peněženky MagSafe.

V přední části koženého pouzdra je výřez, který je navržen pro zobrazení času. Barva času je navržena tak, aby odpovídala barvě koženého návleku. Kromě času tento malý výřez displeje zobrazí příchozí telefonní hovory, což je užitečné, ale nemůžete přijmout hovor, když je ‌iPhone‌ v pouzdře. Okno nezobrazuje žádná další příchozí oznámení.