Apple vyrábí opravdu kvalitní kožené návleky pro různé výrobky již několik let, ale kožený návlek s MagSafe je jedinečný, obsahuje nejen slot na kartu, ale má také okno, které zobrazuje hodiny a občas příslušné informace.



Apple bohužel plně nevyužil toho, co vytvořil. Právě teď můžete přes okno vidět příchozí hovory, ale to je vše, nemůžete hovor ani přijmout. V dnešním konceptu se podíváme na to, jak by se toho dalo využít.

Obrazovka obsahuje dost místa na zobrazování oznámení, jako jsou nadcházející schůzky v kalendáři. Některé aplikace, jako jsou Zprávy, by mohly nabídnout tlačítko pro diktování, abyste mohli odpovědět, aniž byste iPhone museli vytahovat z návleku.

Jednou z věcí, kterou často používáme, je zvuk. Okno by také mohlo zobrazovat aktuálně přehrávanou skladbu s obrázkem alba. Mohlo by zobrazovat více stránek, takže můžete přejet prstem po ovládání přehrávání/pozastavení a další.

Okno by také mohlo zobrazovat upozornění na připojená zařízení. Níže vidíte, jak by to vypadalo, když je v dosahu HomePod nebo když si nasadíte AirPods Max.

Mohlo by také zobrazovat indikátory stavu, jako je výdrž baterie a aktivní alarmy. Pokud klepnete na hodiny, uvidíte barevné indikátory a další informace, jako je čas budíku nebo dokonce aktivní stopky. V současné době se hodiny zobrazují jako tmavý text na světlém pozadí.

Také můžete vidět stav aktualizace softwaru jak během stahování, tak během instalace.