Fitness+ je nejnovější služba společnosti Apple, která uživatelům nabízí spoustu videí pro cvičení doma z celé řady různých kategorií, jako je jóga, jízda na kole, běh, silový trénink a další.



Služba Fitness+ je navržena pro práci s Apple Watch. Zahájení cvičení je jednoduché a my se v dnešním článku ukážeme, jak na to.

Jak zahájit cvičení ve službě Fitness+

  • Otevřete aplikaci Fitness a vyberte kartu Fitness+.
  • Najděte požadované cvičení a klepněte na něj.
  • Zahajte cvičením klepnutím na tlačítko nebo nejprve klepněte na náhled a podívejte se, co cvičení obsahuje. 

Upozorňujeme, že pokud používáte Fitness+ poprvé s Apple Watch na Apple TV, budete muset klepnout na možnost Připojit a postupovat podle pokynů. Pokud jste přihlášeni ke stejnému Apple ID na všech svých zařízeních, zahájení cvičení by mělo být snadné, přičemž metriky Apple Watch se zobrazují přímo na obrazovce vašeho zařízení i na Apple Watch.

Službu Fitness+ můžete používat také bez Apple Watch, ovšem pouze na iPhonu a iPadu, přičemž data cvičení nebudou k dispozici.

Uplynulý čas cvičení, vaše srdeční frekvence, aktivní spálené kalorie a celkové spálené kalorie se zobrazí na obrazovce, stejně jako všechny kroužky aktivity, které jsou splněny. Na konci cvičení uvidíte kompletní přehled aktivních a celkových spálených kalorií, srdeční frekvence a průběhu, které lze v případě potřeby sdílet.

Cvičení je také k dispozici v aplikaci Fitness s konkrétní fotografií a názvem cvičení.

Používání služby Fitness+ vyžaduje Apple Watch Series 3 nebo novější s nainstalovaným watchOS 7.2 a ‌iPhone‌ 6s nebo novější s iOS 14.3 nebo novějším. Lze jej také použít s iPadem 2014 Air 2 s iPadOS 14.3 nebo novějším a ‌Apple TV‌ 4K nebo ‌Apple TV‌ HD s tvOS 14.3 nebo novějším.