Pokud jste letos od někoho dostali dárkovou kartu iTunes, ale nemáte ponětí, za co ji utratit, dnešní článek je přesně pro vás. Ukážeme si nejlepší aplikace pro iOS, včetně her, nástrojů a dalších, které byste si mohli zakoupit.



Things

Things je populární aplikace pro správu úkolů s elegantním designem, spolehlivou synchronizací mezi iPhonem, iPadem, Macem a Apple Watch a dalšími nástroji. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 249 Kč.

Apollo for Reddit

Apollo for Reddit je neuvěřitelně výkonný Reddit klient pro iOS s navigací založenou na gestech, podporou tmavého režimu a rozhraním, které zapadá přímo do systému iOS. Stáhněte si zdarma aplikaci Apollo pro Reddit v App Storu a pomocí dárkové karty iTunes odemkněte nákupy v aplikaci.

Carrot Weather

Pokud hledáte kvalitní aplikaci pro předpověď počasí bude se vám líbit Carrot Weather. Díky funkcím, jako je integrace zkratek Siri, předpovědi deště, animované mapy a aplikace pro Apple Watch, je Carrot Weather jednou z oblíbených aplikací. Stáhnout si ji můžete z App Store.

AutoSleep

AutoSleep je skvělá aplikace pro sledování spánku. Díky podpoře Apple Watch a dalším funkcím můžete sledovat podrobné informace o kvalitě vašeho spánku. Stáhněte si AutoSleep z App Store.

Tempo

Pokud nový rok chcete odstartovat zdravým životním stylem, možná využijete aplikaci Tempo. V této aplikaci můžete sledovat průběh tréninku, zobrazit podrobné informace a mnoho dalšího. Stáhněte si aplikaci v App Storu. Předplatné Tempo Pro odemkne mapy, grafy a mnoho dalšího.

Chirp for Twitter

Pokud jste na Vánoce dostali také Apple Watch, jednou z aplikací, kterou byste mohli využít je Chirp for Twitter. Tato aplikace vám umožní přístup k vaší časové ose na Twitteru, seznamům, trendovým tématům a dalšímu přímo z Apple Watch. Stáhněte si aplikaci z App Store zdarma s nákupy v aplikaci pro další přizpůsobení.

HomeRun for HomeKit

Aplikace HomeRun for HomeKit je nejlepší způsob, jak spustit scény z Apple Watch s podporou vlastních komplikací a mnohem více. Stáhněte si HomeRun for HomeKit z App Store za 79 Kč.

Widgetsmith

Widgetsmith vám umožňuje vytvářet přizpůsobitelné widgety na domovskou obrazovku vašeho iPhonu. Widgetsmith si můžete stáhnout z App Store s nákupem v aplikaci, které odemkne víc dat na widgetech.

Donut County

Donut County je jednoduchá, ale návyková hra pro iOS. Jedná se logickou hru založenou na příběhu, která si představuje svět, kde vládnou mývalové. Podívejte se na video, které vám dá lepší představu o hře. Donut County je k dispozici v App Store.

Alto’s Odyssey

Když už mluvíme o hrách, Alto’s Odyssey je jednou z nejlepších her pro iOS všech dob. Byla vydána v loňském roce v návaznosti na Alto’s Adventure a je to poutavý a krásně navržený nekonečný příběh. Hru si můžete stáhnout z App Store.