Začátkem tohoto týdne jsme zdůraznili několik doplňků třetích stran, které se snaží řešit některé nedostatky pouzdra AirPods Max, včetně nového pouzdra na zip od WaterField Designs, které mnohem lépe sluchátka chrání, když se nepoužívají.



V dnešním článku se na něj podíváme blíže. Pouzdro Shield Case je jistě objemné, ale s tím WaterField nemohl nic udělat, vzhledem k designu AirPods Max‌, které se nedají příliš složit. Pouzdro nabízí několik příjemných funkcí, včetně designu na zip, který zcela chrání AirPods Max, na rozdíl od pouzdra Apple, které nechává čelenku a dokonce i části náušníků odkryté.

Kromě toho obsahuje Shield Case tři menší kapsy na kabely a další příslušenství: hlubokou, polstrovanou s uzávěrem na zip na přední straně pouzdra, síťovanou na zadní straně a malou se zapínáním na suchý zip uvnitř pouzdra.

Jednou z hlavních výhod pouzdra Apple je, že může sluchátka ‌AirPods Max‌ okamžitě přepnout do režimu nízké spotřeby, aby šetřila baterii, a ke spuštění režimu využívá magnety zabudované v pouzdře. Shield Case umožňuje totéž, díky systému Magnetic Leather Butterfly, který nejen spouští režim nízké spotřeby, ale také pomáhá zabránit tomu, aby se oba náušníky‌ navzájem dotýkaly, zatímco jsou v pouzdře.