I když novoroční předsevzetí může být dobrou dobou pro změnu nebo nový začátek, často si dáváme nereálné cíle a potom můžeme být zklamáni z toho, že jsme nový cíl nedotáhli do konce.



V dnešním článku si představíme několik aplikací, které by vám mohly s novoročním předsevzetím pomoci a také vás motivovat k jejich dokončení.

Stickk

Stickk je aplikace, která vám pomůže nastavit si reálný cíl.

Aplikace funguje takto:

  • Stanovte si svůj cíl – jakýkoli cíl (hubnutí, péče o sebe, meditace, dokončení diplomové práce …) a dobu k jeho dosažení
  • Pozvěte někoho – přítele, spolupracovníka nebo člena rodiny – aby vás motivoval a pomáhal cíl splnit
  • Sledujte svůj pokrok tím, že denně, nebo týdně zaznamenáváte své úspěchy nebo neúspěchy

Stickk je k dispozici pro v App Store zdarma.

Streaks

Streaks je aplikace, která vám pomůže utvářet dobré návyky. Umožňuje vám sledovat až 12 úkolů denně a je přizpůsobitelná s 78 barevnými motivy, 600 ikonami a četností opakování úkolu. K dispozici je také podpora pro widgety, zkratky Siri, aplikace Zdraví a mnoho dalšího. Streaks je k dispozici v App Store za 129 Kč.

HabitMinder

HabitMinder je další skvělá aplikace, která vám pomůže utvářet dobré návyky. Mezi další skvělé funkce patří Widgety, čisté a jednoduché uživatelské rozhraní a můžete si ji před zakoupením vyzkoušet a odemknout všechny funkce aplikace. HabitMinder je k dispozici ke stažení zdarma v App Store s nákupem v aplikaci.

Achievements

Achievements je nová aplikace, která zaujme zajímavým designem a pomůže vám jak splnit vaše hlavní cíle, tak i nastavit nové zvyky, které vám pomohou je dosáhnout. Obsahuje minimalistické uživatelské rozhraní s haptickou zpětnou vazbou a pěknými zvukovými efekty. Obsahuje podporu widgetů a přizpůsobitelnost pomocí ikon a 5 barevných motivů. Achievements také obsahuje více než 300 citací pro inspiraci. Aplikace je k dispozici ke stažení v App Store.