Pokud jste si jako předsevzetí do nového roku dali začít cvičit, dnešní článek vám pomůže lépe tento cíl zvládnout. Kromě nativních funkcí Apple Watch, jako jsou kroužky aktivity a sledování cvičení, existuje také řada aplikací třetích stran, který vám pomohou tento cíl dotáhnout do konce.



SmartGym

Smart Gym je aplikace, která nabízí celou řadu předem připravených tréninků, které můžete spustit přímo z Apple Watch. Aplikace také využívá nejnovější funkce watchOS 7, jako je podpora více komplikací na stejném ciferníku. K dispozici je více než 100 předem připraveným tréninků, pečlivě vytvořených profesionály. SmartGym je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci. 

Nike Run Club

Pokud chcete v letošním roce začít běhat, Nike Run Club je skvělý způsob, jak na to. Tato aplikace nabízí řadu užitečných nástrojů pro ty, kteří jsou zkušenými běžci nebo pro ty, kteří teprve začínají. K dispozici jsou cvičení s průvodcem, výzvy, sociální funkce a mnoho dalšího. Nike Run Club obsahuje nástroje, které potřebujete k lepšímu výkonu, včetně GPS; týdenní, měsíční a vlastní výzvy na vzdálenost; přizpůsobené plány a motivace od vašich přátel. Nike Run Club je k dispozici zdarma v App Store. 

Streaks Workout

Streaks Workout je jednou z oblíbených aplikací pro iPhone a Apple Watch, díky níž je snadné zvládnout jakýkoli druh cvičení. Aplikace nabízí několik cvičení, která lze snadno provádět kdekoli a kdekoli, bez nutnosti vybavení. Cvičení můžete zahájit pomocí aplikace Streaks Workout na Apple Watch a sledovat data, jako je vaše srdeční frekvence a další. Aplikace je k dispozici v App Store za 99 Kč bez nákupů v aplikaci.

7 Minute Workout

7 Minute Workout je aplikace, která poskytuje denní trénink s vysokou intenzitou, který nevyžaduje žádné vybavení. Cvičení můžete zahájit přímo z Apple Watch. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Strava

Strava je praktická aplikace, díky které můžete sledovat průběh běhu, plavání a jízdy na kole. Stáhněte si ji zdarma v App Store s nákupy v aplikaci.

Pedometer++

Pokud hledáte zábavný způsob, jak sledovat své kroky pomocí Apple Watch, je skvělou volbou Pedometer++. Aplikace nabízí celou řadu způsobů, jak udržet motivaci, včetně výzev, cílů a mnohem více. Také zobrazuje data, jako je vzdálenost, aktivní kalorie a informace o srdeční frekvenci. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupem v aplikaci, který odstraní reklamy.

Pocket Yoga

Aplikace nabízí 27 různých cvičení jógy v různých obtížností včetně podrobných obrázků a pokynů pro nové uživatele. Naučte se jógy pomocí průvodce, který obsahuje podrobná vysvětlení správného držení těla a další. Pocket Yoga je k dispozici v App Store za 79 Kč.