Apple vydal RC verze watchOS 7.3, tvOS 14.4, iOS 14.4 a iPadOS 14.4 pro vývojáře. Jako RC jsou označeny finální aktualizace, které jsou dostupny vývojářům těsně před jejich vydáním pro veřejnost.



Ve spojení s beta verzí softwaru 14.4 pro HomePod, která je k dispozici pouze omezenému počtu testerů, přidává iOS 14.4 novou funkci pro HomePod mini, která využívá čipu U1. Při přenosu skladeb z HomePodu mini na iPhone 11 nebo iPhone 12 jsou nyní k dispozici vizuální, zvukové a haptické efekty. iOS 14.4 obsahuje nastavení pro audio zařízení od jiných výrobců, aby bylo možné správně provádět měření úrovně zvuku. Fotoaparát také rozpozná menší kódy QR. Aktualizace se  zaměřuje také na vylepšení výkonu a opravy chyb. watchOS 7.3 přidává novou funkci „Time to Walk“ pro předplatitele Apple Fitness+. K dispozici je také oprava chyby, která by mohla způsobit, že ovládací a oznamovací centrum přestanou reagovat, když je povolen Zoom. tvOS 14.4 obsahuje vylepšení výkonu, aktualizace zabezpečení a opravy chyb.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com