OtterBox spolupracuje se společností Microsoft na vydání několika nových doplňků, mezi něž patří mobilní držák OtterBox a pouzdro Easy Grip Gaming. Držák je navržen pro práci s konzolí Xbox.



OtterBox říká, že je určen k vyvážení hmotnosti iPhonu, aby jeho držení bylo pohodlné během několika hodin hraní. Držák je schopen bezpečně držet ‌iPhone‌ (nebo telefon Android) na místě a lze jej podle potřeby snadno připojit a odpojit. K dispozici je několik možností nastavení úhlu a má výsuvné rameno, které se hodí pro různé velikosti telefonů. Držák lze použít také jako stojan, když je ‌iPhone‌ odpojen od konzole. OtterBox říká, že držák má gumovou rukojeť a může se snadno sklopit pro snadnou přepravu. Držák stojí 29,95 dolarů a funguje s konzolemi Xbox One, Xbox Series X S a Xbox Elite Wireless Controller Series 2.

OtterBox také představuje řadu pouzder Easy Grip, která jsou speciálně navržena pro hraní mobilních her. Pouzdra nabízejí protiskluzový design a technologie „CoolVergence“ společnosti OtterBox je navržena tak, aby snižovala riziko přehřátí. OtterBox říká, že pouzdra se snadno čistí a navíc nabízejí ochranu OtterBox Drop+, která chrání ‌iPhone‌ před pádem a poškrábáním. Všechna tlačítka fungují také podle očekávání. Pouzdra Easy Grip jsou k dispozici ve třech barvách, zakoupíte je za 54,95 dolarů. Dostupná jsou pro iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE, ‌iPhone‌ 8 a ‌iPhone‌ 7.