Společnost Satechi dnes představila čtyři nové klávesnice, včetně klávesnice Bluetooth Slim X1, Slim X1 Wired Keyboard, klávesnice Slim X3 Bluetooth Keyboard a klávesnice Slim X3 Wired Keyboard.



Klávesnice Slim X1 je kompaktní a přenosná, takže si ji můžete vzít s sebou i na cesty, nabízí úplné rozložení QWERTY, zatímco Slim X3 také obsahuje numerickou klávesnici. Oba modely se dodávají v kabelové i bezdrátové verzi. Oba modely nabízejí hliníkovou povrchovou úpravu, která odpovídá zařízením Apple. Integrované klávesové zkratky fungují na zařízeních macOS a iOS a k dispozici je funkce pro rychlé přepínání zařízení. K dispozici je 10 nastavitelných úrovní jasu podsvícení a modely Bluetooth se nabíjejí přes USB-C, zatímco kabelové modely se připojují pomocí USB-C.

Společnost Satechi také představila hliníkový stojan pro iPad, který je navržen pro práci s novými klávesnicemi. Obsahuje také nastavitelný držák. Stojan, který je k dispozici ve vesmírně šedé barvě, má ochranné polstrování rukojeti, které chrání zařízení Apple před poškrábáním a navíc jej můžete snadno složit, takže jej lze používat doma i venku.

Klávesnici Slite X1 Bluetooth a větší klávesnici Slim X3 Bluetooth lze zakoupit od dnešního dne na webu Satechi, zatímco kabelové modely budou k dispozici koncem ledna. Klávesnice stojí od 60 dolarů. Hliníkový stojan pro iPad je k dispozici na webu Satechi za 44,99 dolarů.