Apple pomalu ale jistě dobývá svět hudby. Ať už pomocí streamovací služby Apple Music nebo sluchátek, které stále častěji aktualizuje. V dnešním článku se podíváme na nejlepší příslušenství, které můžete koupit přímo na stránkách Applu, pro vaše AirPods Pro.



Vodotěsné pouzdro Catalyst na AirPods Pro

Vodotěsné pouzdro Catalyst Special Edition, které prodává pouze Apple, dokonale chrání AirPody Pro, aby se daly bez rizika brát kamkoli. Tohle stylové, vodotěsné a nárazuvzdorné pouzdro je vyrobené z měkkého a odolného silikonu a má taky kvalitní karabinu z lehkého hliníku na připevnění k tašce nebo poutku na pásek.

Kožené pouzdro Native Union na AirPods Pro se sponou

Kožené pouzdro Native Union na AirPods se sponou nabízí elegantní ochranu na každý den s nadčasovým stylem. Ručně vyráběné pouzdro z pravé italské kůže časem krásně zraje a vytváří se na něm jedinečná patina. Sponou z kartáčovaného kovu ho pohodlně připneš k jakékoli tašce nebo poutku na pásek. Kožené pouzdro na AirPods se sponou je navíc plně kompatibilní s bezdrátovým nabíjením.

Kryt OtterBox Lumen Series na AirPods Pro

Chraň svoje pouzdro na AirPody Pro v krytu Lumen Series a získáš bezkonkurenční kvalitu OtterBoxu, která i dobře vypadá. Pouzdro na AirPody Pro budeš mít chráněné před poškrábáním, odřením i poškozením pádem. Okraje krytu se dobře drží a nošení ti usnadní bezpečná karabina. I nabíjení je hračka. Stačí pouzdro v krytu Lumen Series položit na bezdrátovou nabíjecí podložku a AirPody Pro se nabijí.

Pouzdro Incase z Woolenexu na AirPods Pro

Pouzdro Incase z Woolenexu na AirPods Pro chrání Bezdrátové nabíjecí pouzdro, ve kterém se uložené AirPody Pro nabíjejí. Tohle lehké, dokonale padnoucí pouzdro je vyrobené z kvalitního, odolného materiálu Woolenex, což je lehká směsová tkanina s vynikající odolností proti oděru a povětrnostním vlivům. Chrání lesklý povrch Bezdrátového nabíjecího pouzdra před odřením a poškrábáním a přitom mu dodává nádech elegance. Pod vnějším materiálem je pevná skořepina vyrobená vstřikováním z lehkého a odolného polykarbonátu Bayer Makrolon.

Zdroj: apple.cz