Poslední týdny se nesou ve znamení očkování, Verešové a především kryptoměn. Nejaktuálnějším tématem je bezesporu Bitcoin (BTC), který od nového roku ukazuje svou sílu a potenciál, a roste na hodnotě jako nikdy předtím. Vlastníte už alespoň část této měny budoucnosti?



Jestliže ne, máme pro vás tip, jak k části Bitcoinu přijít. Možností je i hra RollerCoin, která je zdarma a jde o takový simulátor těžaře Bitcoinu. Je vám asi jasné, že díky této hře během týdne nezbohatnete, ale pokud jste začátečník, pomůže vám pochopit alespoň trochu fungování kryptoměn.

RollerCoin je velmi jednoduchá „hra“, ve které si vytvoříte postavu. Následně máte na výběr několik málo dalších miniher, za jejichž hraní získáváte výkon pro svůj počítač, na kterém BTC těžíte. Za vydělané peníze můžete zakoupit i herní měnu, za kterou zakoupíte další zařízení pro zvýšení výkonu.

Pokud dokážete nastřádat určité množství Bitcoinu, Ethereum nebo Dogecoin, můžete si je poslat do své peněženky a kryptoměnu tak následně vyplatit. Do hry se můžete registrovat pomocí tohoto odkazu.