Máme to za sebou a byla to pecka! Apple se na své první letošní jarní akci rozjel a během hodinky na ná vysypal hromadu novinek. Nová AppleTV 4K, AirTag, nová barva iPhonu a hlavně zcela nový iMac 2021 a iPad Pro 2021 s procesory M1. Byl to nářez, peněženky se pěkně prohnou a my pro vás máme čtvrthodinový sumář toho nejdůležitějšího i s našim komentářem!



Nová AppleTV 4K má výkonnější procesor, podporuje vyšší FPS, HDR formáty, má přepracovaný ovladač a dle všeho podporuje prostorový zvuk v kombinaci s AirPods Pro a AirPods Max.

AirTag jsou pomocníkem pro hledání ztracených věcí. Díky procesoru U1 dokáží velmi přesně vyhledat klíče, tašku apod. Jedinou nevýhodou je vysoká cena jak AirTagů, tak přílušenství.

Nový iMac má nejen procesor M1, ale kompletně přepracovaný design. Ultra tenké provedení, malé rámečky, 4x TB porty, nové napájení, nové klávesnice s TouchID a spoustu dalších vylepšení. Co víc, nabízí se ve výrazných barvách.

Největší peckou za mě je nový iPad Pro s M1 procesorem, Thunderbolt portem, až 2TB úložiště a novým XDR Retina displejem s microLED technologií. Tahle bestie změní pohled na tablety!