Apple na své jarní keynote „Spring Loaded“ představil spoustu nových produktů. I když byl představen nový iPad Pro, přepracovaný iMac, předplatné Podcastů a nová Apple TV, existují věci, na kterých Apple pracuje, ale neoznámil je.



AirPods 3

Spolehlivý analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že nové AirPods budou mít nový design podobný AirPods Pro. Nedávno uvedl, že neočekává vydání AirPods 3 do třetího čtvrtletí. Apple pravděpodobně vydá nové iPhony v září a mělo by smysl, aby společnost také ve stejnou dobu vydala nové AirPods. Tím by se také zajistilo, že AirPods 3 budou snadno dostupné včas na vánoční sezónu

Přepracovaný MacBook Pro

Zatímco společnost představila přepracovaný 24palcový iMac, očekává se, že někdy v letošním roce vydá také přepracovaný 14palcový a 16palcový MacBook Pro. Společně s čipy Apple Silicon by mohly obsahovat také mini-LED displeje. Očekává se, že společnost Apple poskytne profesionálním uživatelům to, co požadují od roku 2016: více portů. Přepracovaný MacBook Pro bude mít pravděpodobně porty USB-CP/Thunderbolt 3, technologii MagSafe, HDMI a čtečku karet SD.

Nový 27/32palcový iMac

Očekává se také vydání nového 27palcového iMacu. Tento model se pravděpodobně zaměří na profesionální uživatele. Na rozdíl od barevného 24palcového iMacu by 27palcový iMac mohl mít větší displej, možnost skla s nano texturou a možná vesmírně šedým barevným odstínem. Apple uvedl, že přechod na čipy Apple Silicon bude trvat dva roky, takže očekáváme, že větší iMac přijde později v tomto roce nebo počátkem roku 2022.

Nový iPad a iPad mini

Apple představil nový iPad Pro, ale několik zpráv naznačovalo, že událost bude zaměřená na iPady. Společnost nepředstavila nový iPad mini nebo dokonce nový základní model. I když je o nich jen velmi málo zpráv, iPad mini by mohl obsahovat nový design s 8,4palcovým displejem a oba iPady by mohly obsahovat čip A14.

Apple Pencil (třetí generace)

Na keynote „Spring Loaded“ byla také představena nová Apple Pencil. Vzhledem k tomu, že nový 12,9palcový iPad Pro dostal nový mini-LED displej, mohla společnost využít tuto technologii k ohlášení nové Apple Pencil, ale to se nestalo.