Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



PlantSnap

S více než 600 000 rostlinami ve své databázi je PlantSnap dokonalým doprovodným nástrojem pro kohokoli, kdo se zajímá o přírodu kolem nás. Pouhým pořízením jakékoli květiny, houby nebo stromu PlantSnap rychle zjistí, co jste pořídili. Tato aplikace má praktickou kartu pro uložení všech vašich obrázků, takže můžete procházet rostliny, se kterými jste se setkali, a porovnat svou sbírku s ostatními uživateli. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci, který odstraní reklamy.

Halbestunde: Learn Pian‪o

Snažíte se hrát na klavír a jste začátečník? Halbes usnadňuje učení nové hudby. Jednoduše naskenujte noty pomocí telefonu, poslouchejte, jak aplikace přehrává hudbu, abyste věděli, jak to má znít, a poté hudbu přehrajete a aplikace vás upozorní, co je třeba opravit. Je to jako mít svého soukromého instruktora v kapse! Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

fio!

Fio! je relaxační logická hra, která procvičí vaši mysl. K dispozici je 60 úrovní k odemčení, a jak budete postupovat, odemknete nové úrovně. Úrovně byly navrženy tak, aby procvičily váš mozek, ale zároveň nebyly příliš obtížné. Aplikace neobsahuje žádné reklamy, neshromažďuje žádná data, nemá žádné nákupy v aplikaci a je bezpečná pro hráče všech věkových skupin. Má také režim vhodný pro barvoslepé. Aplikace je k dispozici v App Store za 49 Kč.

PAC-MAN

PAC-MAN je retro arkádová hra, kterou znáte a milujete, nyní lepší než kdykoli předtím! Připojte se k milionům fanoušků a zažijte tuto klasiku spolu s novými funkcemi, jako jsou originální bludiště, týdenní turnaje a odměny. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Relive

Rádi chodíte běhat, vyrážíte na túru nebo někam na kole? Pak bude tato aplikace pro vás tím pravým parťákem při vašich aktivitách. V aplikaci Relive můžete sdílet své aktivity pomocí 3D příběhů. Stačí jít ven a pořídit pár fotek. Aplikace je také kompatibilní s Apple Health. Relive je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Zdroj: tapsmart.com, idownloadblog.com, tapsmart.com