Společnost Nomad představila novou kolekci svého koženého příslušenství. K dispozici je několik doplňků pro AirTagy, včetně koženého přívěsku na klíče a řemínku na brýle, ale také nová kolekce pouzder pro nejnovější iPad Pro.



Leather KeyChain je kožený přívěsek pro AirTagy, který je ukryje do prémiové tepelně tvarované kůže Horween. Spolu s kroužkem z nerezové oceli vám dá způsob, jak připnout AirTagy na vaše klíče. Přívěsek stojí 29,95 dolarů, dodávky jsou naplánovány na 20. července. K dispozici je také nový řemínek na brýle. Šňůra se připevní k vašim brýlím a vy je budete moci kdykoliv snadno najít. K dispozici je za 29,95 dolarů.

K dispozici jsou také nová pouzdra pro 11palcový a 12,9palcový iPad Pro. Kožená povrchová úprava Horween, která je k dispozici v černé i rustikálně hnědé, chrání váš iPad stylově. Zakoupíte je za cenu od 99,95 do 119,95 dolarů v závislosti na tom, který model iPadu Pro máte. K dispozici je také pouzdro Rugged Folio pro nejnovější iPad Pro, který navíc chrání displej iPadu. Zakoupíte jej za cenu od 149,95 do 169,95 dolarů.