Před koncem roku 2020 jsme slyšeli o novém limitovaném seriálu s názvem The Last Days of Ptolemy Gray, který bude k dispozici v Apple TV+. Nyní, o několik měsíců později, se dozvíme víme informací o tom, kdo bude v seriálu hrát.



Když byl seriál oznámen, bylo potvrzeno, že hlavní roli bude hrát Samuel L. Jackson. Seriál je založen na stejnojmenném románu Waltera Mosleye, který vyšel v roce 2010. V té době, kromě Jacksona, nebylo známé žádné další obsazení. Nyní bylo oznámeno pět herců, které v seriálu uvidíme. Walton Goggins bude hrát Dr. Rubina, Marsha Stephanie Blake hraje Niece, milující matku Greyova synovce, Damon Gupton hraje postavu jménem Coydog, Cynthia Kaye McWilliams hraje Sensii, druhou Ptolemaiovu manželku a Omar Miller bude hrát Reggie Lloyda.

Gray je 91letý samotář, který byl opuštěn rodinou i příteli. Jelikož se u něj rozvíjí Alzhaimerova choroba, dostává šanci získat zpět své vzpomínky, když potká 17letou Robyn na pohřbu svého synovce. Robyn jej vyzve, aby více komunikoval s okolním světem, což mu umožní lépe pochopit jeho chorobu. Poté dostane šanci vzít si lék, který urychlí jeho smrt, ale také mu vyčistí mysl. Ptolemaios využívá čas, který dostane k vyřešení smrti svého synovce, který byl zastřelen.