Apple vydal třetí beta verzi macOS Big Sur 11.4, watchOS 7.5, tvOS 14.6, iOS a iPadOS 14.6 pro vývojáře. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak můžete tyto beta verze nainstalovat na vaše zařízení.



iOS a iPadOS 14.6 jsou menší aktualizace zaměřené na vylepšení výkonu a opravy chyb u problémů, které nebylo možné vyřešit v iOS 14.5. Aktualizace také obsahuje podporu pro Apple Card Family, což je funkce, kterou Apple představil na dubnové keynote. ‌Apple Card‌ Family umožňuje manželům sdílet jeden účet ‌Apple Card. Také umožňuje sdílet Apple Card s dětmi s volitelnými limity výdajů a rodičovskou kontrolou, která dětem pomáhá naučit se spořivosti. Podle poznámek k vydání pro vývojáře Apple aktualizace ‌macOS Big Sur‌ 11.4 přidává podporu Intel Mac pro GPU AMD řady 6000 Navi. watchOS 7.5 a tvOS 14.6 obsahuje opravy chyb a vylepšení výkonu.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Big Sur‌:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com