Pokud přemýšlíte o zakoupení novějšího modelu iPhonu, ale zároveň chcete trochu ušetřit máme pro vás řešení. Už jste někdy přemýšleli koupit si použitý či zánovní iPhone, ale bojíte se, aby byl funkční?



LevnéiPhony.cz tento problém snadno vyřeší, jejich hlavní prioritou totiž je, aby všechny iPhony byly 100% funkční a také si můžete být jistí, že všechny modely mají originální díly. Každý prochází velmi přísnou kontrolou předtím, než se dostane k zákazníkovi. Poté je iPhone rozdělen do dvou kategorii A a B, co se týče vzhledu. Do první kategorie spadají všechny iPhony s bezchybným vzhledem, do druhé s mírným opotřebením.

Všechny iPhony jsou k dispozici za velmi dobrou cenu s dopravou a dárkem ZDARMA, pokud si zařízení objednáte, obdržíte ho nejpozději do tří dnů, v případě že zařízení není skladem vám LevnéiPhony.cz doporučí dostupnou alternativu k vybranému modelu. Apple se letos chystá vydat nové iPhony, ale i ty starší nabízí spoustu skvělých funkcí, které stojí za to. Na webu LevnéiPhony.cz zakoupíte řadu modelů, například původní iPhone SE, iPhone 8, iPhone XR, iPhone XS, iPhone SE 2020 a další.

Pokud tedy zvažujete, že si koupíte použitý iPhone, dobře promyslete, zda jej koupíte od někoho, u koho budete riskovat neoriginální díly a poruchovost nebo zda zvolíte jistotu v podobě 100% funkčnosti, originálních komponentů a skvělého stavu, kterou získáte na webu LevnéiPhony.cz.