Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Knights of San Francisco

Prozkoumejte svět fantazie ve futuristických ruinách San Franciska, kde se volně pohybují skřítci a zlobři. Jedná se o textovou hru, která vypadá jako něco mezi knihou Choose Your Own Adventure z 80. let a relací Dungeons & Dragons. Díky jedinečnému bojovému systému a příběhu, který se při každém hraní generuje odlišně, jde o jednu z nejzajímavějších her žánru RPG, který jsme viděli. Aplikaci lze stáhnout z App Store za 79 Kč.

Tydlig

Tydlig je kalkulačka, která se od ostatních liší svým designem. Tato kalkulačka vypadá jako sešit. Můžete do aplikace zapisovat, psát si poznámky k různým výpočtům a další. Celá historie je uložena na nekonečném sešitu. Přetáhněte čísla a znovu je použijte, jak chcete. Můžete výpočty sdílet nebo je uložit jako PDF soubor. Aplikace je k dispozici v App Store.

Streaks

Dali jste si za úkol žít zdravěji, přestat kouřit nebo začít cvičit? Se vším vám pomůže aplikace Streaks, navíc si barvu a ikonu aplikace můžete přizpůsobit. Zadat můžete až 12 úkolů, které můžete sledovat. Streaks je kompatibilní s aplikaci Zdraví. Aplikace je k dispozici v App Store za 129 Kč bez dalších nákupů nebo reklam.

Pixel Art – Color By Number

Pixel Art – Color By Number je relaxační hra, která vám nabízí 280 úžasných omalovánek k malování. Obrázek můžete přiblížit a zobrazit počet políček, stačí vybrat barvu pomocí odpovídajících čísel. Dlouhým klepnutím vybarvíte sousední políčka rychleji. Můžete také vybrat fotografii z galerie, pořídit nový obrázek a vybarvit vlastní fotografii. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.