Aplikací pro iOS a iPadOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

Hra „Divinity: Original Sin 2“ vám umožní prozkoumat obrovský a svět Rivellon samostatně nebo s partou až čtyř hráčů. „Vytvořte hrdinu a změňte svět. Z hrobu vstal masožravý elf, imperiální ještěrka nebo zombie? Objevte, jak svět reaguje odlišně na to, kdo – nebo co – jste.“ Jedinou nevýhodou této hry je to, že je k dispozici pro omezený počet modelů iPadu. K její instalaci potřebujete 18 GB volného místa. Hru si můžete stáhnout z App Store za 649 Kč.

Zvednout to? Kdo mi volal

Tato praktická aplikace identifikuje čísla, která vám volají. Ať už se jedná o telemarketing, finanční služby, nebo další nežádoucí hovory, pouhý pohled na váš iPhone vám postačí k tomu, abyste okamžitě věděli, kdo vám volá a zda hovor máte přijmout, či nikoliv. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 99 Kč.

Colorfy: Art Coloring Game

Pokud si potřebujete trochu odpočinout a rádi kreslíte, je pro vás tato aplikace ta pravá. „Colorfy: Art Coloring Game“ obsahuje více než 1 000 obrázků, zabaví vás tedy na hodně dlouho, stačí si vybrat paletu a vybarvovat. Svoje kresby poté můžete sdílet s přáteli. Aplikace je k dispozici zdarma s nákupy v aplikaci, stáhnout si ji můžete z App Store.

Notes Writer Pro – Sync &Share

Tato aplikace vám usnadní zapisování důležitých úkolů, prezentací a dalších důležitých věcí, které chcete publikovat. Aplikace nabízí synchronizaci přes iCloud, Dropbox, WebDAV a další, podporu Split View a poznámky můžete chránit bezpečnostním kódem. Aplikace je k dispozici v App Store za 379 Kč.