Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



iLovePDF – PDF Editor & Scan

iLovePDF vám usnadní správu dokumentů, můžete převádět, upravovat a podepisovat PDF dokument během několika sekund pomocí tohoto praktického skeneru a editoru dokumentů. Můžete pořídit fotografii čehokoliv a uložit ji jako PDF dokument, i vícestránkový. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci, který odemkne všechny funkce.

Piškvorky ™

Pokud si chcete jenom tak odpočinout, bude pro vás tato hra ta pravá. Jistě znáte piškvorky, každý jsme je v dětství hrál a tato hra vás do toho dětství zpět zavede. Můžete uložit nedokončenou hru, k dispozici jsou až 4 úrovně obtížnosti (snadné, střední, těžké a expert). Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Nejlepší vyzvánění: Hudba

Pokud vás nebaví výchozí vyzváněcí tóny a chtěli byste nějakou změnu je pro vás tato aplikace dobrým řešením. Aplikace obsahuje spoustu vyzváněcích tónů populárních skladeb a až 21 různých kategorií včetně rocku, popu, jazzu a dalších. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

LastPass Password Manager

LastPass je správce hesel, který bezpečně ukládá vaše hesla a osobní informace do zabezpečeného trezoru. Při návštěvě aplikací a webů LastPass automaticky vyplní vaše přihlašovací údaje. Jediné, co musíte udělat, je zapamatovat si hlavní heslo LastPass a aplikace vám automaticky vyplní přihlašovací údaje. LastPass je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.