Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Fan of Sleep

Aplikace Fan of Sleep byla navržena tak, aby se snadno používala a aby vám pomohla v noci usnout. Vyberte si ze šesti různých barevných schémat, tří různých zvuků a šesti okolních zvuků, které vám pomohou usnout. Má vestavěný časovač, vlastní posuvníky pro mixování zvuků podle vašich představ, a co je nejlepší, žádné reklamy. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Fitness Coach & Diet: FitCoach

FitCoach je zbrusu nová fitness aplikace pro ty, kteří chtějí začít s novým aktivním životním stylem, budovat zdravé návyky, zhubnout, nabrat kondici, formovat tělo a cítit se úžasně. Aplikace je navržená speciálně pro ty, kteří se chtějí dostat se do formy, ale nemají dostatek času chodit do posilovny. Stanovte si své cíle: hubnutí, přibývání svalů, nebo být aktivnější. Aplikace je k dispozici v App Store.

Duolingo – Language Lessons

Duolingo je zábavná aplikace pro výuku více než 35 jazyků prostřednictvím rychlých krátkých lekcí. Procvičujte si mluvení, čtení, poslech a psaní, abyste si zdokonalili slovní zásobu a gramatické dovednosti. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

Animal Crossing: Pocket Camp

Animal Crossing: Pocket Camp je zábavná hra, ve které si vytváříte svůj vlastní kemp pro zvířata. Na výběr je více než 1 000 kusů nábytku a 300 kusů oblečení a doplňků, přičemž stále více se přidává. Pokud vytvoříte dostatečně zábavný kemp a zvířata budou spokojeni, zůstanou v něm. Čím více zvířat získáte, tím lépe. Hra je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Zdroj: idownloadblog.com