Společnost Nomad představila novou klíčenku pro AirTag s názvem Rugged Keychain, která se začne dodávat v srpnu a její cena je 29,95 dolarů za předobjednávku (39,95 dolarů běžně).



Podobně jako ostatní klíčenky, Rugged Keychain chrání AirTag a lze ji připevnit na klíče, tašky a – dle doporučení společnosti Nomad – obojky pro domácí mazlíčky. Rugged Keychain obsahuje dvě možnosti krytu: vodotěsný zadní kryt IP67 a zadní kryt s reproduktorem. Nomad také obsahuje volitelnou doplňkovou funkci, která vám umožňuje vygravírovat jméno vašeho domácího mazlíčka a vaše telefonní číslo na obal z nerezové oceli.

 

Zatímco AirTag lze použít ke sledování domácího mazlíčka, Kaiann Drance ze společnosti Apple připomněla uživatelům, že AirTag byl vytvořen pro hledání neživých předmětů a ne domácích mazlíčků nebo dětí. Nomad již prodává několik doplňků pro AirTag, včetně kožené klíčenky, řemínku na brýle a další. Pokud vás nová klíčenka Rugged Keychain zaujala, můžete si ji předobjednat v černé nebo bílé barvě na webu Nomad za 29,95 dolarů.