Zajímá vás jak vypadá nový iMac? Již se objevily některá hads-on videa, která nám dávají první pohled na to, jak toto zařízení vypadá doopravdy. V tom dnešním se podíváme na iMac v oranžové barvě.



Tento iMac obsahuje čip ‌M1‌, 8jádrové GPU, 256 GB úložiště a 16 GB RAM. Všechny nové iMacy obsahují odpovídající příslušenství, takže oranžový Magic Trackpad, oranžovou Magic Mouse a oranžovou klávesnici Magic Keyboard, ale také opletený oranžový kabel.

K dispozici jsou také jedinečné barevné samolepky pro každý model, takže máme sadu oranžových samolepek, a když spustíte ‌iMac‌, bude mít oranžovou tapetu.

Nový 24palcový ‌iMac‌ je díky svému tenkému designu super lehký a bílé rámečky nejsou při každodenním používání příliš nápadné.

iMac‌ má čtyři porty USB-C, z nichž dva jsou Thunderbolt, 3,5mm konektor pro sluchátka na boku a kabel a port MagSafe. Obsahuje nový 4,5K Retina displej, který vypadá tak dobře, jak byste čekali. Mezi další výjimečné funkce patří systém šesti reproduktorů, který nabídne prostorový zvuk s podporou Dolby Atmos, a nová webová kamera, která má vylepšený snímač a pokročilý procesor pro lepší kvalitu fotoaparátu.