Snowman, vývojář oceněné hry Alto’s Adventure, dnes představil novou vzdělávací hru pro děti s názvem Pok Pok Playroom, což je v podstatě digitální hračka zaměřená na děti ve věku od dvou do šesti let.



Pok Pok Playroom, který je k dispozici pro iPad a iPhone, nabízí sbírku hraček na obrazovce, kterou nové studio Pokman od Snowmana vytvořilo tak, aby podnítilo fantazii, kreativitu a učení dětí prostřednictvím hry. Děti ve věku 2 až 6 let při zkoumání hraček musejí použít svou představivost, byly kreativní a přemýšlely. Neexistuje žádný správný ani špatný tah a žádné vítězství ani prohry – děti mohou jednoduše sledovat a zkoumat.
Pok Pok Playroom nabízí krásné ručně kreslené animace a jemné zvuky. Každá z nich je navržena tak, aby podporovala kognitivní a sociálně-emocionální rozvoj a zároveň představovala klíčové koncepty učení, které děti mohou objevovat hrou. Pok Pok slibuje pravidelné aktualizace aplikace, takže budou k dispozici nové hračky, které děti mohou zaujmout. Pok Pok spolupracuje s učiteli, pedagogy, terapeuty a dalšími. Aplikace neobsahuje žádné reklamy ani nákupy v aplikaci. Pok Pok Playroom je od dnešního dne k dispozici v App Store.