Společnost PopSockets představila několik nových příslušenství pro iPhone. K dispozici je držák PopGrip s podporou MagSafe, peněženka PopWallet  s podporu MagSafe a PopGrip Slide Stretch.



PopGrip s MagSafe stojí 30 dolarů a je to příslušenství, které se nejvíce podobá tradičnímu držáku PopGrip. Standardní PopGrips se připevňují k iPhonu pomocí lepidla, ale verze kompatibilní s MagSafe používá magnety. Má oválnou základnu s vestavěným magnetem spolu s možností vysunutí, můžete jej použít‌ s pouzdrem kompatibilním s MagSafe. Magnet v PopGripu je stejně spolehlivý jako lepidlo.

Doporučujeme však při jeho používání opatrnost, protože jako každé magnetické příslušenství se může oddělit, celkově však je to užitečná alternativa k lepicí verzi. K dispozici je ve čtyřech barvách, včetně černé, opálové, barevné a zlaté, ale PopSockets plánuje v budoucnu vydat další barvy a vzory.

PopWallet s MagSafe má v podstatě stejnou funkcionalitu jako PopGrip s MagSafe‌, ale má hranatější tvar a uvnitř je malá kapsa, která pojme až tři karty. Je to šikovná alternativa k peněžence s MagSafe‌ od Apple, protože obsahuje také PopGrip pro držení ‌iPhonu‌. PopWallet je silnější než standardní PopGrip‌, aby se do něj vešly karty, a jeho používání není tak pohodlné. Magnetická síla je přibližně stejná jako u magnetu PopGrip, takže je bezpečný a karty zapadají dobře. Karty nevypadnou, i když používáte jen jednu, a můžete je vyndat stisknutím spodní části PopWalletu. Kreditní karty jsou chráněny před poškozením pomocí magnetického štítu a společnost doporučuje používat peněženku s pouzdrem kompatibilním s MagSafe.