Po aktualizacích iOS 14.6 a watchOS 7.5 jsou majitelé Apple Watch Series 3, kteří aktualizují svá zařízení, vyzváni k zrušení párování a opětovnému spárování Apple Watch během procesu aktualizace z důvodu omezení úložného prostoru.



Apple Watch Series 3 má pouze 8 GB interního úložiště, což omezuje množství místa dostupného pro aktualizace softwaru, a řešením tohoto problému podle společnosti Apple je vymazat Apple Watch Series 3 a začít znovu ze zálohy kdykoli je nutná aktualizace. Jak zdůrazňuje 9to5Mac, před aktualizací iOS 14.6 se vlastníci Apple Watch Series 3, kteří se pokoušeli instalovat nové verze watchOS, neustále potýkali s nedostatkem úložného prostoru pro stahování a instalaci nového softwaru.

 „Chcete-li nainstalovat aktualizaci watchOS, zrušte spárování svých Apple Watch a spárujte je znovu v aplikaci Watch na vašem ‌iPhonu‌,“ zní oznámení, které vidí uživatelé Apple Watch Series 3. Apple předtím tento proces pouze doporučoval, nyní se zdá být součástí aktualizace. Vzhledem k stáří Apple Watch Series 3, omezenému úložnému prostoru a dalším krokům při instalaci nového softwaru je pravděpodobné, že Apple plánuje ukončit Apple Watch Series 3, pravděpodobně při vydání nových modelů Apple Watch.