Apple každý rok na zářijové keynote představuje nové iPhony. Přemýšlíte o zakoupení nového iPhonu, ale zároveň je pro vás příliš drahý a nechcete za něj utratit tolik peněz? Máme pro vás řešení.



Na různých portálech můžete najít spoustu použitých iPhonů od různých prodejců, na první pohled to může vypadat jako dobrá nabídka. Ale mějte na paměti, že v takovém případě nemáte tušení o původu telefonu, o tom, zda nebyly použity neoriginální díly, při jeho opravě, nebo dokonce neoriginální baterie, která v některých případech může být i velmi nebezpečná.

 

 

Pokud chcete mít jistotu, že kupujete iPhone, který je 100% funkční, má všechny originální díly včetně baterie a skvělého stavu, přejděte na web LevnéiPhony.cz, kde tuto jistotu získáte. K dispozici je řada různých modelů, například původní iPhone SE, iPhone 8, iPhone XR, iPhone XS, iPhone SE 2020 a další, které zakoupíte za skvělou cenu.

 

Ke každému iPhonu získáte záruku po dobu 1 roku a také jako dárek Powerbanku pro nabíjení vašeho nového zařízení zdarma. Pokud tedy zvažujete, že si koupíte použitý iPhone, dobře promyslete, zda jej koupíte od někoho, u koho budete riskovat neoriginální díly a poruchovost nebo zda zvolíte jistotu v podobě 100% funkčnosti, originálních komponentů a skvělého stavu, kterou získáte na webu LevnéiPhony.cz.