Kalifornská státní univerzita dnes oznámila zahájení nového programu CSUCCESS, který je navržen tak, aby poskytoval spravedlivé příležitosti studentům s pomocí technologie.



V první fázi tohoto programu CSU poskytne iPad Air, Apple Pencil a Apple Smart Keyboard Folio všem prvním ročníkům. Studenti se k účasti budou muset zaregistrovat a webová stránka CSUCCESS uvádí, že s klávesnicí a Apple Pencil je iPad Air‌ srovnatelný s notebookem. Kancléř CSU Joseph I. Castro uvedl, že tato iniciativa zajistí, aby studenti měli okamžitý přístup k inovativním nástrojům, které potřebují pro podporu svého učení, přičemž iPad Air slouží jako velmi schopný nástroj, který připraví studenty na jejich kariérní budoucnost.

Susan Prescott, viceprezidentka společnosti Apple pro vzdělávání a podnikový marketing, uvedla, že Apple je z tohoto programu velmi nadšený. „Ve společnosti Apple věříme, že vzdělávání je mocnou silou spravedlnosti a příležitostí a že technologie může všem studentům umožnit dosáhnout jejich cílů,“ uvedla Susan Prescott, viceprezidentka společnosti Apple pro vzdělávání a podnikový marketing.