Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Puppr

Tato aplikace obsahuje více než 100 videonávodů trenérky psů Sary Carson. Videa se hodí tehdy, když chcete svého psa odnaučit skákat, kousat, nebo naučit na vodítko. Prostřednictvím živého chatu budete mít také přístup ke skupině profesionálních trenérů psů, abyste mohli v případě potřeby řešit problémy. A pokud chcete naučit své psy triky, tato aplikace je vynikající. Sarah Carson vycvičila psy, které společně se svými majiteli soutěžili v America’s Got Talent. Můžete si také koupit prémiový obsah, pokud jste již vyzkoušeli všechny lekce zdarma. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Pandora

Pandora poskytuje personalizované rozhlasové stanice podle toho, jaký druh hudby (a podcastů) chcete poslouchat, a podle toho zobrazuje doporučení. Volitelné předplatné Pandora Plus a Pandora Premium odstraňují různá omezení a reklamy, zlepšují kvalitu zvuku a přidávají různé další funkce. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Seven: 7 Minute HIIT Workout

Získání kondice nikdy nebylo tak snadné – nebo tak zábavné. Tréninky, které obsahuje tato aplikace jsou založeny na vědeckých studiích, které nabízejí maximální účinek v co nejkratším čase. Díky přizpůsobeným cvičebním plánům vám Seven také zajistí, abyste ze svého tréninku dostali maximum. Chcete se dostat do kondice, zhubnout nebo nabrat svaly? Stačí nastavit svůj cíl a aplikace se postará o zbytek. Stáhnout si ji můžete z App Store s nákupy v aplikaci.

Etsy: Custom & Creative Goods

Aplikace Etsy vám umožní nakupovat miliony jedinečných věcí. Ať už jde o malé či velké věci, obsahuje vše: ručně vyráběné zboží, vintage zboží, kreativní zboží, zboží na zakázku – pro každého něco. S aplikací Etsy můžete koupit perfektní dárek pro přátele, rodinu a spolupracovníky, nebo dokonce získat něco pro sebe. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store.

Zdroj: tapsmart.com,